Kulübünüzü Büyütmek için: Müşterileri kayıt olmaya nasıl ikna edebilirsiniz?

İşinizin büyümesi, tek sefer gelen müşterileri devamlı gelen müşterilere ve sadakat kulübü üyelerine dönüştürmeye bağlıdır. Neyse ki pahalı medya kampanyalarının yanı sıra başarılı olmanın birçok yolu var. İşte size önerdiğimiz bazı başarılı uygulamalar.

Çalışanlarınızı yarıştırın!

Çalışanlarınız sadakat programınızı tanıtmanın en önemli ayağıdır. Bu yüzden onları motive etmek çok önemlidir. En fazla müşteri işlemi gerçekleştiren çalışanınıza veya şubenize prim vermeniz hem konuyu sahiplenmelerini hem de daha çok kayıtlı üye işlemi gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. İşlem başına prim verebileceğiniz gibi en çok işlem yapan şubenin tüm çalışanlarına bir ödül sunabilirsiniz.

Katılım hediyenizi karşı konulmaz yapın

Müşteriler katılım ödüllerini severler çünkü ilk ödüllerini hemen alırlar! Ücretsiz puanlardan indirime, ilk satın almada ücretsiz ürüne kadar birçok farklı ödül sunabilirsiniz. Ödül ve bildirim gönderen otomasyonlar oluşturmayı ve hatta yeni üyeyi (VIP veya öğrenci gibi) etiketlemeyi deneyin, böylece gelecekte kişiselleştirilmiş ödüller gönderebilirsiniz.

Kulübünüzü işletmenizde görünür kılın

İşletmeniz, ücretsiz kiraladığınız reklam panonuzdur! Uygulamanızın QR kodunu ve sağladığınız fırsat ve ödüllerin cazibesini kullanarak el ilanları ve posterler oluşturun.


İşe öncelikle POS’unuzdan başlayın, ancak yaratıcı olun! Menüleri, yer işaretlerini, satış panolarını, TV ekranlarını ve “Bana ödüllerimizi sorun!” yazan çalışan tişörtlerini deneyin.

Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Blog

2024’te Heyecan Verici Online Sipariş Trendlerini Keşfedin

Sürekli gelişen dijital sipariş ortamında, hem restoranlar hem de perakendeciler için çizginin üstünde kalmak zorunludur. 2024’te, çeşitli trendler müşterilerin işletmelerle dijital olarak etkileşime girme şeklini yeniden şekillendiriyor. Yapay zeka odaklı kişiselleştirmeden sanal mutfakların yükselişine kadar, teknolojinin geleneksel restoran ve perakende

Read More »
Blog

Ailelerini Büyüten ve İş Kuran 4 İlham Verici Girişimci Anne

    Annelik ve kariyeri dengelemenin birçok zorluğuna rağmen, dünya çapındaki birçok anne, ikisini başarılı bir şekilde birleştirmenin yollarını buluyor ve bir kadın annelik sorumluluklarının yanı sıra kendi işini yürüttüğünde, bir “mompreneur” yani anne girişimci olarak kabul ediliyor. 8 Mayıs’ta

Read More »
Blog

Bilmeniz Gereken 8 Tatil Alışveriş İstatistikleri ve Trendleri

  Aralık ayı sonunda geldi ve herkes çevrimiçi ve çevrimdışı platformlarda en iyi fırsatları ve Yılbaşı ilhamını aramakla meşgul. Bu da, hem Yiyecek-İçecek hem de Perakende sahipleri için çok karlı bir döneme girildiği anlamına geliyor. Ulusal Perakende Vakfı (NRF), kasım ve

Read More »

Talebiniz başarıyla bize ulaştı.

Ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

Sizi Arayalım!

Ekibimiz ile size özel bir demo planlamamız için formu doldurmanız yeterli. En kısa sürede size geri döneceğiz.